Despre noi

Inspirati din gratia si libertatea fluturelui am creat Papillon Events, amplasat intr-o zona linistita, la doar patru kilometri de centrul orasului, langa Showroom-ul Mercedes, intr-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Dupa cum sugereaza si numele... Papillon isi propune doborarea limitelor, reinventarea magica si trairea cu maxima intensitate a momentelor unice.

In cultura asiatica, fluturele semnifica nemurirea, fericirea si iubirea eterna. Incantator, unic si inzestrat cu darul evolutiei, fluturele este cea mai frumoasa si inocenta creatie a naturii.

Un design deosebit, cu accente exclusiviste, ambianta intima si relaxanta insotita de servicii de cea mai buna calitate, savoare gastronomica si rafinament, este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand hotarati sa ne treceti pragul.

Papillon, probabil cea mai exclusivista si moderna locatie din Pitesti, va ofera servicii de 4 stele ce includ camere ultra-moderne, restaurant a la carte, salon si cort evenimente.

Fie ca este vorba de o cina romantica, o receptie, nunta sau orice alt eveniment important din viata dvs., noi cream atmosfera perfecta.

Va asteptam!

Urmariti-ne pe:Adresa: Str. Dambovnic, Nr. 3
              Albota, jud. Arges
Tel.: 0348 80 80 70
         0725 60 68 08
Mail: office@papillon.com.ro